Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Υπουργός Προπαγάνδας




Για άλλη μια φορά ο διορισμένος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει:
Λογόκρινε ωμά ρεπορτάζ δημοσιογράφου.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καβάλα στο καλάμι.




Είναι να απορεί κανείς με τον τρόπο σκέψης, την προτεσταντική ηθική και τις γνώσεις οικονομικών των οικονομολόγων του Eurogroup.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Νενέκοι.



Η απόφαση της Ε.Ε. δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική, θα πρέπει η Ε.Ε. Να μην επιλέγει τα θύματά της …..  δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας μετά το πέρας της σιδερόφρακτης παρέλασης για την 25η Μαρτίου.
Μέρα Ιστορικής Μνήμης, μέσα σε μέρες Εθνικής δοκιμασίας. Για όλο τον Ελληνισμό. Και ιδιαίτερα, σήμερα, για την Κύπρο ….. δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Η σκέψη μας σήμερα, ημέρα της εθνικής επετείου, βρίσκεται στον κυπριακό λαό που βιώνει με ακραίο τρόπο   ……ανέκραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Την αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό, εκφράζει η ΔΗΜΑΡ, για την επώδυνη, όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση του Eurogroup.
Θα ήταν κανείς αφελής ή ανόητος αν πίστευε ότι τα λόγια της τρικομματική διαφέρουν στο παραμικρό από τους αναστεναγμούς συμπάθειας του Wolfgang Schäuble. Θα μπορούσε μάλιστα κανείς να ισχυριστεί ότι η κατοχική κυβέρνηση ανάσανε με ανακούφιση βλέποντας την Κύπρο να παραπαίει. (Δεν είναι ώρα για να ξεσηκωθούν οι ιθαγενείς.)

Μερικοί εξ’ αυτών μάλιστα δεν μπορούσαν καν να κρύψουν την χαρά τους.

Τα tank  του euro μπήκαν  στην Κύπρο.
Κατέλυσαν και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Έτσι λοιπόν έβγαλαν μια ανακοίνωση, για εσωτερική κατανάλωση,  φίμωσαν με την βοήθεια του Eurogroup την Κυπριακή Βουλή, απέφυγαν να θυμίσουν την ρήση του Κολοκοτρώνη «φωτιά  και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και συνέχισαν το θεάρεστο έργο τους σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Οι Νενέκοι, οι Ταγματασφαλίτες του 21ου αιώνα.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ούτε ένα ναι.




Τιμώντας την μνήμη του Προέδρου Παπαδόπουλου η Κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων καταψήφισε το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το Eurogroup των ευνούχων.


Το πρώτο καρφί στο φέρετρο του euro μπήκε την Παρασκευή 15-3-2013 με την απόφαση των Βρυξελών για «κούρεμα» των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αιδώς Αργείοι

Η φτώχια είναι η χειρότερη μορφή βίας



Όταν στις 23 Απριλίου του 2010, αποφράδα μέρα, για τον Ελληνισμό, ο GAP, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, ανακοίνωσε την υπαγωγή και το ξεπούλημα της χώρας στο IMF δεν ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες για την αποτυχία της πολιτικής ελίτ της χώρας.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Trolls, Euro Trolls




Εν όψει των ευρωεκλογών του 2014, η Ε.Ε. αποφάσισε  να χρηματοδοτήσει  μια στρατιά από ανώνυμα Trolls*, σωστά διαβάσατε μια στρατιά από ανώνυμα ‘’Trolls’’ (Ευρωπαίους αξιωματούχους που δρουν ανώνυμα ) 

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Δολοφονία.



Είμαι σίγουρος ότι με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, δεν θα βρεθεί κανένας στο σκαμνί κατηγορούμενος για την δολοφονία των δύο φοιτητών σήμερα 1/3/13 στην Λάρισα.

Φίλοι...