Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο τρελός και οι συνετοί.



Από το Κουτί της Πανδώρας,  22 Απριλίου 2013:
«Ο κ. Κολλάτος συνελήφθη στην οικία του, ανήμερα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στη ΓΑΔΑ σαν κοινός εγκληματίας σε ένα κελί όπου επικρατούσε δριμύ ψύχος, να τραβηχτούν φωτογραφίες του από το Εγκληματολογικό και να είναι υποχρεωμένος να περάσει από δίκη την προσεχή Πέμπτη. Κι όλα αυτά προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ανάρτησε την ελληνική σημαία αιματοβαμμένη και δίπλα της τη σβάστικα και τον Αδόλφο Χίτλερ για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση γι’ αυτή, όπως απαιτεί το άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα βάσει του οποίου απειλείται ο κ. Κολλάτος με φυλάκιση έως δύο ετών, κι ότι το πανό με τη γερμανική σημαία, την Ανγκελα Μέρκελ και το μήνυμα «Απρίλιος 2013, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα, κοιμόμαστε» δεν προσβάλλει σύμβολα του ελληνικού κράτους.»

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ευρωπαϊκός συνετισμός.



Το 146π.χ. λοιπόν, το ελληνικό πνεύμα, σύμφωνα με τα βιβλία της ιστορίας, υπερίσχυσε των Ρωμαϊκών λεγεώνων και πέτυχε να μεταλαμπαδεύσει τον ελληνικό πολιτισμό, μέσω των σκλάβων φιλοσόφων, στην αυλή των Ρωμαίων αυτοκρατόρων.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Άδειες Πλατείες.



Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να ομολογήσω πως δεν νοιώθω απογοήτευση, βλέποντας τις πλατείες της χώρας άδειες από ανθρώπους που θα ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για ότι συμβαίνει στην χώρα, και να μην πω πως πραγματικά λυπάμαι για αυτό.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Στην Μέγγενη των Κομμάτων.



Στα τελευταία 40 χρόνια τα πολιτικά κόμματα της χώρας πέτυχαν την συνέχιση της λειτουργίας του ολιγαρχικού συστήματος που κυβερνά την χώρα από την ανεξαρτητοποίησή της, εκμεταλλευόμενα την δίψα του Έλληνα για Δημοκρατία.

Φίλοι...