Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Άλλο να βλέπεις τον δρόμο και άλλο να τον περπατάς.



Αλωνίζοντας τους τελευταίους μήνες τα αρκετά από τα ελληνικά  blogs έχω την πικρή αίσθηση πως για μια ακόμα φορά σε τούτη την χώρα είμαστε χίλια κομμάτια, και όχι μόνο.
Και μάλλον δεν μας διαβάζει και κανένας.
Άλλωστε ο μέσος Έλληνας συνεχίζει να μαθαίνει τα του οίκου του από το MEGA τον ANTENNA οι γυναίκες από το STAR και άντε να πω και την ΝΕΤ για τους «φρουρούς» του συστήματος. Αλλιώς πως εξηγείται το ότι ο Τζέφρυ είναι 8 πόντους μπροστά (15/1/11) από την Ν.Δ. και μάλιστα ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό συμπατριωτών μας «ανέχεται» όσα επιχειρεί;

Εντάξει κάποιοι ακόμα αναρωτούνται αν τα «φάγαμε μαζί» κάποιοι άλλοι πως η σφαίρα θα περάσει ξώφαλτσα, κάποιοι άλλοι βλέπουν την κατσίκα  του γείτονα να ψοφάει και χαίρονται, και κάποιοι ακόμα λένε «μπράβο τα έψαλε στους Τούρκους έκανε χαλάκι του μπάνιου τον κουμπάρο, την Μέρκελ θα φοβηθεί;)

Κάποιοι ακόμα, περιμένουν τον Αντώνη, ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς περιμένουν τον Τσίπρα να κάνει κατάληψη στην Βουλή ή την Αλέκα να γίνει 18ρα και με ένα άσπρο άλογο να καταλάβει τα χειμερινά Ανάκτορα.
Εκεί έχουμε τις ελπίδες μας.

Αυτοί που έφεραν την χώρα σε τούτο το χάλι, αυτοί θα μας πάνε πίσω στην γη της Επαγγελίας.
Προσωπικά θεωρώ ότι όλο το σύστημα πρέπει να αλλάξει, και ας πάψω να έχω μέσον.
Ένα καινούργιο πολιτικό σύστημα από την αρχή. Που να μην μπορεί εύκολα να με κοροϊδέψει, να μην είναι «κλεισμένο» από πέντε οικογένειες, που και να θέλω να μην μπορώ να το γλείψω.


Να σταματήσει η Βουλή να χαραμίζει τόνους μελάνης και φαιάς ουσίας για να αποδείξει ότι "παραλάβαμε καμμένη γη" και πόσο άχρηστη ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και πόσο καλοί θα ήμασταν εμείς αν κυβερνούσαμε.
Στην κύρια σελίδα του Blog έχω αναφέρει κάποιες μου σκέψεις για αυτό το σύστημα. Είναι μια πρόταση.
Ο κόσμος του internet ας την διαχειριστεί. 

© HeadWaiter

toufekiastoskotadi.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...