Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ιθαγενείς- Aborigines


Τετάρτη 31 Αυγ. 11
Ο Προβόπουλος  στον Παπούλια :
Βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συγχωνεύσεις τραπεζών, εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, κατά τη συνάντησή του, σήμερα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Όπως τόνισε, «οι συνενώσεις δυνάμεων, οι συμμαχίες με ξένους στρατηγικούς επενδυτές, φαίνεται ότι αποτελούν τη λύση για συνέργειες και μέγεθος, για κεφαλαιακή δύναμη, ισχύ, για διεθνή ανταγωνιστικότητα, για προοπτική και ασφαλώς αποτελούν προϋπόθεση για την ενίσχυση της ρευστότητας που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και το θέμα της οικονομικής ανάπτυξης».
  ΑΠE.
Το ΧΑΑ με πτώση 4,63%

Διαβάζω στο www.in.gr
Όπως ανέφερε την Τετάρτη ο υπουργός Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζοντας την πορεία των επενδυτικών σχεδίων την περίοδο 2009-2011, το υπουργείο έχει χρηματοδοτήσει συνολικά 12.019 επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 20 δισ. ευρώ, από τα οποία δημιουργούνται 15.500 θέσεις εργασίας και μέσα σε 20 μήνες έχουν δοθεί ενισχύσεις 1,8 δισ. Ευρώ.
Spread 10ετούς ομολόγου στις 1621,7 μονάδες βάσης.

Με «ασπίδα» 2 δισ. η Alpha – Eurobank γράφει η  http://www.naftemporiki.gr/
Στο  -13,47% η Eurobank  στο -8,37% η Alpha

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη 29 εκατ. Ευρώ
Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 29 εκατ. ευρώ στο 6μηνο


NBG (NBGr.AT) lost 1.31 billion euros ($1.9 billion) from its planned participation in a voluntary swap (PSI) of Greek government bonds, aimed at relieving the country's debt burden.

Μάλλον κάποιο λάθος έχουν κάνει εκεί στο Reuters.
Λέτε σε λίγο να μας κάνουν δώρο και καμιά  γυαλιστερή μπαλίτσα για να παίζουμε;  
(c) HeadWaiter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...