Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ματωμένα διαμάντια.



Μια σταθερά στον χωρόχρονο, τα χθεσινοβραδινά (22/4/18) γεγονότα στην Μυτιλήνη.   

Πληβείοι εναντίον πληβείων, σκλάβοι σε αντιπαράθεση με ανδράποδα.
Ο καθένας με την δική του αλήθεια, ο καθένας με το δικό του αλάθητο.

Όλοι όμως στην υπηρεσία των αρχόντων.

Αφού η «πολιτισμένη Δύση» λεηλάτησε και λεηλατεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου ήρθε η ώρα να βάλει χέρι και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Άλλωστε «φτηνό κρέας» και «φτηνό αίμα» είναι «Η ανανεώσιμη πηγή ενέργειας» σε έναν πλανήτη 7 δισεκατομμυρίων ψυχών.  

Αν συνυπολογίσει κάποιος και το colpo grosso της κλιματικής αλλαγής, θα καταλάβει γιατί η πίεση των Δυτικών ψηφοφόρων σταματά στην φιλανθρωπία και όχι στην απαίτηση για εκβιομηχάνιση του Τρίτου Κόσμου.

Οργανωμένες κοινωνίες στην φύση, όπως πχ ένα είδος τερμιτών, κάνουν συχνές επιδρομές σε γειτονικά φύλα με σκοπό την απόχτηση σκλάβων, γιατί λοιπόν να διαφέρει η ανθρώπινη κοινωνία;

Καμμιά αυτοκρατορία δεν μακροημέρευσε χωρίς σκλάβους, υποτελείς και αίμα.

Τα τελευταία μόνο χρόνια η Γερμανία, ατμομηχανή της ΕΕ, απορρόφησε φτηνό εργατικό δυναμικό άνω του ενός εκατομμυρίου μονάδων.

Εργατικό δυναμικό που στην απόλυτη πλειοψηφία του είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να επιζήσει στην κρεατομηχανή που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση.

Ανθρώπινος όχλος σε μια ημιπαράνομη κατάσταση, έρμαιο στα νύχια της Άρχουσας Τάξης ώστε να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως.
Για εκφοβισμό και έλεγχο των ντόπιων.
Ανεξάντλητη πηγή ανταλλακτικών. (Εργασία, νεφρά, συκώτια κλπ)
Ερωτικοί σύντροφοι για κάθε αρρωστημένη φαντασίωση.

«Φασίστες» και «αντιφασίστες» «δεξιοί» και «αριστεροί» «δουλέμποροι» και «ΜΚΟ» υπηρέτες και θύματα ενός συστήματος που ανθίζει και δυναμώνει μόνο με αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...