Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!Αλιεύοντας ειδήσεις, και προσπαθώντας να αποφύγω τις συγκρίσεις.


28/06/2012
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς:
«Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος»

23/11/2010
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος:

«Το μνημόνιο το υφιστάμεθα, δεν το επιλέξαμε. Υπάρχει μια δανειακή σύμβαση, η οποία προβλέπει υποχρεώσεις του δανειζόμενου. Το μνημόνιο αποτελεί ευκαιρία, ευτυχία για τον τόπο»

26/09/2012
Cristina Fernández de Kirchner, Πρόεδρος της Αργεντινής από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ

«Η χώρα μου δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι ένα κυρίαρχο έθνος που παίρνει αποφάσεις με κυρίαρχο τρόπο και δεν θα αφήσει να υποβληθεί σε καμία πίεση, και ακόμη περισσότερο σε καμία απειλή»
27/9/12
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος

«Επειδή προφανώς το ήπιο και συμβουλευτικό ύφος της τελευταίας διαταγής του ΓΕΕΘΑ περί στολής έχει παρεξηγηθεί, καθίσταται σαφές ότι η διαταγή αποτελεί σαφή παρότρυνση των συναδέλφων να αποφύγουν τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας φέροντας τη στολή τους. Γιατί αυτό, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και διατάξεις, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα»

17/9/12
Ανακοίνωση της  ένωσης οπλιτών
Πορτογαλίας (Association of Privates)
προς τον πορτογάλο Πρωθυπουργό:

"Κύριε Πρωθυπουργέ για το καλό της χώρας και του λαού της κάντε μας τη χάρη και παραιτηθείτε….
...δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ένα έθνος σαν το δικό μας με πάνω απο 900 χρόνια ιστορία να μαραζώσει επειδή κάποιοι κύριοι έδωσαν την Πορτογαλία στα συμφέροντα υψηλά ιστάμενων οικονομικών ιδρυμάτων της Ευρώπης και του κόσμου…
έχουμε ορκιστεί να υπερασπιστούμε την πατρίδα και το σύνταγμα της καθώς και τους νόμους της δημοκρατίας" γράφει η ένωση οπλιτών.
“Τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένα με αυτή την άθλια επίθεση που διαπράττεται στους συμπολίτες μας! Μας παρακινεί η ΑΜΥΝΑ της ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ και των ΠΟΡΤΟΓΑΛΩΝ.
Δεν αποτελεί παράδοση στις Τάξεις του Στρατού η αποφυγή καταστάσεων, το ψέμα, πόσο μάλλον η χρησιμοποίηση του Πορτογαλικού Λαού ως πειραματόζωου σε κοινωνικά πειράματα. Ακόμη περισσότερο αφού εμείς προερχόμαστε από τον ίδιο Λαό.
Είναι προφανής η αποτυχία των πολιτικών που επιβάλλονται από αυτή την κυβέρνηση, η οποία βασίστηκε στην απαξίωση της εργασίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων, επιβάλλοντας όλο και περισσότερη λιτότητα, περισσότερη ανεργία, περισσότερη αβεβαιότητα. Εξαθλίωσε τους φτωχούς αυτής της χώρας και μετέτρεψε τη μεσαία τάξη σε φτωχούς. Έχουμε να κάνουμε με μια ρημαγμένη χώρα, χωρίς τιμόνι, η οποία οδεύει προς την άβυσσο.
Δημοσίευση σχολίου

Φίλοι...