Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Mr. Alexis.Για μια ακόμα φορά, το τάγμα των ηλιθίων, το κόμμα της Χρυσής Αυγής πέτυχε το ακατόρθωτο.

Πέτυχε να δώσει βήμα και δικαιολογία, ώστε να περάσει στην βουλή ένα ακόμα έκτρωμα, όπως ο λεγόμενος αντιρατσιστικός νόμος.

Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει κάποια υπόγεια διασύνδεση ανάμεσα στα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου και στην Χρυσή Αυγή, ή απλά το Τάγμα της Βλακείας σκέπτεται μόνο με όσο μυαλό υπάρχει στα μπράτσα τους, το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο:

Δίνουν δικαιολογία και αφορμή, στην ξενοκίνητη κυβέρνηση της χώρας να φέρει προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο που, ελπίζω να βγω ψεύτης, που θα δημιουργήσει μια Αστυνομία σκέψης και λόγου, με όχημα τον ρατσισμό και την πολιτικά ορθή σκέψη.

Γιατί φυσικά το ειρωνικό  Mr. Alexis που ακούστηκε από το στόμα του Ηλιόπουλου, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την μανία με την οποία ο Κύριος Δραγασάκης, του αριστερού και προοδευτικού χώρου παρακαλώ, διερρήγνυε τα ιμάτιά του φωνάζοντας για δικαιοσύνη.  
      
Έχουν ακουστεί πολύ χειρότερα στον λεγόμενο ναό της δημοκρατίας Κύριε Δραγασάκη.

Πάλι σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να κάνω κριτική στην δήλωση που έκανε στο περιστύλιο της βουλής ο συντοπίτης μου  Ζακυνθινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Κοντονής, παρά μόνο θα του θυμίσω την φράση του Βολταίρου:

 «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες
 Ή και ακόμα:

 «Καμιά νιφάδα μες στη χιονοστιβάδα δεν αισθάνεται ένοχη»

Όσο για τον Κύριο Δραγασάκη, ομολογουμένως σήμερα, και σύμφωνα με τα κανάλια, ήταν αρκετά πειστικός στον ρόλο του ως Μέγας Ιεροεξεταστής.

Μέχρι και τον κύριο Γ. Πάντζα κάλεσε ως ψευδομάρτυρα για να αποδείξει και να καταδικάσει τον ανάρμοστο λόγο του κ. Κωνσταντινίδη.

Το μόνο που μένει να ελπίζω είναι πως το όλο σκηνικό, δεν θα γίνει η πρώτη πράξη του Νέου Μεσαίωνα.


Δημοσίευση σχολίου

Φίλοι...