Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Πόσο πιο χαμηλά ακόμα, κ Τσίπρα;
«Με την κατασκευή του πρώτου κρίκου σφυρηλατείται μια αλυσίδα. 

Η πρώτη ομιλία που θα λογοκριθεί, η πρώτη σκέψη που θα απαγορευθεί, η πρώτη ελευθερία που θα απομειωθεί,  μας αλυσοδένει όλους, μα όλους οριστικά.» 

Κλωστή- κλωστή, πόντο-πόντο ξηλώνεται το πουλόβερ της Αριστεράς. 

Ακόμα μια Κυβέρνηση στην Ελληνική Ιστορία που μόνος της σκοπός είναι, να αποδείξει πως είναι ανεξάρτητη και δεν παίρνει εντολές από τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής. 

Με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης, φυσικά-φυσικά, καρατομήθηκε από την διαπραγματευτική ομάδα με τους «Θεσμούς» ο Υπουργός κ. Βαρουφάκης. 

Οπωσδήποτε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θεωρηθεί από τους Εταίρους και Δανειστές ως «μονομερής ενέργεια» γιατί δεν είδαμε να συμβαίνει κάτι ανάλογο και από πλευράς Γερμανίας με την ταυτόχρονη, ας πούμε, καρατόμηση του κ. Wolfgang Schäuble ή εν τέλει του κ. Jeroen Dijsselbloem, που σύμφωνα με την καταγγελία του Πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό STAR βοήθησε στην εξαπάτηση της κυβέρνησης κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων. 

Αν η Ανεξάρτητη Κυβέρνηση της Ελλάδος “έδωσε” τον κ. Βαρουφάκη, ώστε να βοηθήσει στην επιτυχία των διαπραγματεύσεων γιατί δεν προχώρησε σε κάτι αντίστοιχο π.χ. και η κυβέρνηση της Γερμανίας ή η ΕΕ;

Ο κ. Τσίπρας αρχίζει να ρίχνει τις πρώτες πινελιές για το πορτραίτο που θα μείνει στην ιστορία!

Μάθαμε πως μετά από, αίτημα-προτροπή-παράκληση-πληροφόρηση, των Θεσμών η Ελληνική Κυβέρνηση πήρε την απόφαση επιβολής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για μεταφορά των διαθεσίμων Δήμων, Περιφερειών, αλλά και σήμερα των ΤΕΙ, στην Τράπεζα Ελλάδος.     

Κύριε Τσίπρα εύκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει τον λόγο που σας έκανε να προβείτε σε αυτήν την ενέργεια και δεν υπάρχει κάποιος που θα σας κατηγορήσει για αυτό. 

Αλλά έπρεπε να προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια ώστε να πείσετε Δήμαρχους και Περιφερειάρχες για το πατριωτικό καθήκον αυτής της επιλογής; 

Ξανά να μην ακουστεί η παραμικρή αντίρρηση για τους μύχιους πόθους της Τρόικα; 

Ξανά θα πρέπει να αποδείξει η χώρα, ότι κατοικείται από πρόβατα επί σφαγήν; 

Και ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα κ. Πρόεδρε;
Πως θα δικαιολογήσετε την ιδιοκτησία της Θέλησης των Πιστωτών;  

‘Η μάλλον αφήστε, η Bild, η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), και κάμποσες άλλες φυλλάδες έχουν δώσει την απάντηση. 

Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά πέτυχε, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, να αναδείξει τις διαφορές που έχει ο οικοδόμος με τον φορτηγατζή, τον ταξιτζή, τον ναυτικό, με τον δάσκαλο, με τον φαρμακοποιό ή και ακόμα-ακόμα με τον φούρναρη. 

Μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί ή τουλάχιστον μόνο εκεί. 

Βρίθουν τα πρωτοσέλιδα της Εσπερίας από τον πλούτο που οι Έλληνες έχουν συσσωρεύσει στην Ελβετία, στην Σιγκαπούρη, ακόμα και στα Νησιά του Σολομώντος.  Σιγήν ιχθύος για την SIEMENS, την BENZ, την BAYER, ή την BASF

Και κανένας δεν θα είχε αντίρρηση ακόμα και να δημευθούν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία αν η δήμευση ήταν αποτέλεσμα της ελεύθερης βούλησης του ελληνικού κράτους και νομοθεσίας που σκοπό θα είχε να προστατέψει την ευημερία του Ελληνικού λαού

Όμως είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, πως πίσω από κάθε νομοθέτημα, πίσω από κάθε κίνηση βρίσκεται κάποιος κύριος με κουκούλα, που δείχνει από πού και με ποιόν τρόπο θα γίνει ποιο προσοδοφόρα η ληστεία και η υφαρπαγή της λείας. 

Κόμπο-κόμπο ξηλώνεται το πουλόβερ της Αριστεράς.

Κρίκο-κρίκο κεντάνε τις αλυσίδες μας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...