Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Τα Παχύδερμα της Δημοσιογραφίας.

Μιχαήλ Ταμήλος

Αμετανόητος, προκλητικός, ακίνδυνος μαλ@κ@ς, τραμπάκουλας,
είναι μερικά από τα κοσμητικά επίθετα που τα «καθώς πρέπει ΜΜΕ» στολίζουν από εχθές τον βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχαήλ Ταμήλο.

Αδιαφορούν για το τι είπε, για το πώς το είπε απλά εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς.

Είναι μέλος στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της βουλής.

Δεν τον ξέρω, και δεν βρήκα στο google κάποια βιογραφία του, (σκεπάστηκαν τα πάντα από το Ράδιο Αρβύλα) αλλά μάλλον πρέπει να είναι απλός άνθρωπος. Έτσι και αλλιώς στις τελευταίες εκλογές υπήρχε ανομβρία υποψηφίων για τα κόμματα εξουσίας.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος τοποθετήθηκε μέλος στην Υδάτινων Πόρων.

Είναι το κομμάτι εκείνο της βουλής που θα μεταφέρει στην Ελληνική κοινωνία τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την διαχείριση των υδάτινων πόρων.  

Και οι αποφάσεις αυτές της Ε.Ε. αμφισβητούν βασικά πιστεύω ενός απλού ανθρώπου όπως ο κ. Ταμήλος.

Αμφισβητούν ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, αμφισβητούν το δικαίωμα συλλογής βρόχινου νερού από πολίτες, μιλούν για δικαιώματα χρήσης νερού.  

Φυσικά όλα αυτά για να περάσουν χρειάζονται οι βουλευτές ειδικά φροντιστήρια για αυτό και ο αμετανόητος, προκλητικός, ακίνδυνος μ@λ@κ@ς, βουλευτής Ταμήλος θεωρεί ότι ξύνει τα @ρχίδι@ του στην βουλή και τουλάχιστον να πληρώνεται.

Όλα αυτά που ακούει από τους επιστημονικούς συμβούλους της Ε.Ε. το (μάλλον) λαϊκό του μυαλό τα θεωρεί μ@λ@κίες, και ο άνθρωπος απηύδησε.

Εντάξει κανείς δεν ρώτησε και μάλλον και ο κ. Ταμήλος δεν θα ήξερε να απαντήσει, αλλά τι έγινε μετά;
Μετά είχαμε την δήλωση του κ. Ταμήλου: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχ…ια  μας»  

Τότε ήταν που τα παχύδερμα της δημοσιογραφίας ενέτειναν την προσπάθεια απαξίωσης του.

Ρίχνε-ρίχνε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει.

© HeadWaiter   
Δημοσίευση σχολίου

Φίλοι...