Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το αυγό του φιδιού.

Πλατεία Κοραή Πειραιάς
Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, αλλά και του Δημάρχου Πειραιά κ. Μιχαλολιάκου , να θεωρήσει την πινακίδα στο κτήριο του ΚΚΕ ως διαφημιστική και να ζητήσει την αποξήλωση της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Καταγγέλλουμε το δήμαρχο Πειραιά και την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, που με δικαιολογία την υπ’ αριθμόν 543/2011 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, αποφάσισε να θεωρήσει παράνομη την πινακίδα που υπάρχει πάνω από 30 χρόνια στο κτήριο του ΚΚΕ στην Πλατεία Κοραή, και να επιβάλλει πρόστιμο για αυθαίρετη κατασκευή και διατήρησή της!
Η προκλητική αυτή απόφαση της πλειοψηφίας του Δήμου, στηρίχθηκε και από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος του οποίου ισχυρίστηκε πως η πινακίδα χαλάει την αισθητική του κτηρίου»

Λοιπόν ο Δήμαρχος Πειραιά θεωρεί την πινακίδα του ΚΚΕ διαφημιστική.
Θεωρεί τα κόμματα εμπορικές εταιρείες (δεν θα πολυδιαφωνίσω με αυτήν την σκέψη) και ζητά να κατέβει η πινακίδα. Θα χαρώ αν ζητήσει το ίδιο και για τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά και για τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Δήμαρχε μήπως κατά τύχη ταξίδεψες σε χώρα του Ανατολικού Μπλοκ πριν το 1990;
Στην πρώην ΕΣΣΔ π.χ.; Αν είχες περπατήσει σε μια πόλη σαν το Λένιγκραντ , την σημερινή Αγία Πετρούπολη δεν θα σου πέρναγε από το μυαλό να βγάλεις μια τέτοια απόφαση.

Εκεί λοιπόν Δήμαρχε επικρατούσε η γύμνια ενός Οργουελικού σκηνικού.

Μια απεραντοσύνη με ολόγυμνα κτήρια, χωρίς την σφραγίδα της διαφορετικότητας του ανθρώπου πάνω τους.

Κάθε κτήριο ελεγμένο από το Κόμμα να μην διαφέρει από τα άλλα. Έτσι θέλει να κάνεις τον Πειραιά Δήμαρχε; Να σβήσεις κάθε τι που διαφορετικό από την δική σου αντίληψη περί ζωής; Αυτό είναι φασισμός Δήμαρχε!

Και ακόμα χειρότερος ο τρόπος σκέψης της Δημοτικής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Χαλάει την αισθητική του κτηρίου η πινακίδα.

Υπήρχε μια παράδοση χρόνια πριν στις φυλακές. Έβαζαν φυλακισμένους να εκτελούν χρέη φύλακα. Συνήθως αυτοί οι φυλακισμένοι ήταν πολύ ποιο σκληροί από τους κανονικούς φύλακες.

Κάπου εκεί βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δίνει εξετάσεις για κόμμα εξουσίας αύριο, και πραγματικά απογοητεύει.

Συμφωνώ! Το σφυροδρέπανο έχει μια άθλια αισθητική και μου δίνει στα νεύρα.
Με τρελαίνουν επίσης, και δεν είναι καθόλου καθώς πρέπει, τα παιδιά που μυξοκλαίνε πρωί-πρωί  στα ΜΜΜ. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποια λύση για αυτό;

Τελικά φασισμός δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή.

Φασίστες είμαστε όλοι μας. Όλοι όσοι, μας ενοχλεί η διαφορετική άποψη.

Όλοι όσοι δεν έχουμε ανεκτικότητα στο διαφορετικό.

Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε την παραμικρή εξουσία που έχουμε για να βλάψουμε όποιον μας είχε ενοχλήσει.

Λέτε να είναι βαρετά στον Παράδεισο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...