Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Ισχύς μου, η αγάπη των ΜΑΤ.Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ένοιωσαν την ίδια ανατριχίλα, που με διαπέρασε σήμερα το πρωί, (14/06/13) ακούγοντας τον Αργύρη Ντινόπουλο, να μιλά στην «παράνομη» ΕΡΤ.

Η προσπάθειά του να αποδείξει, ότι δημοκρατία είναι, αποφάσεις να παίρνονται σε «κλειστό οικογενειακό κύκλο» χωρίς την συμμετοχή έστω της Βουλής, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί τραγική.

Τραγική όχι μόνος ως προς τον άνδρα, αλλά και ως προς το ήθος του.

Και δεν είναι μόνο αυτό το άσχημο.

Αυτό ως τρόπος σκέψης, είναι μια άποψη που προσπαθεί να επιβληθεί ως κυρίαρχη στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, επιτιθέμενη με σφοδρότητα και σε αυτά ακόμα τα 22δευτερόλεπτα της ανεξαρτησίας του 902.

Γιατί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Ο Σουλτάνος αιφνιδιάστηκε από τους πολίτες που κατέλαβαν το προαύλιο της ΕΡΤ.

Σκοπός του ήταν να μεταφέρει εκεί την ΓΑΔΑ.

Και είναι σίγουρο πως θα το προσπαθήσει οποιαδήποτε στιγμή, της νύχτας φυσικά, ο κόσμος κουραστεί και αποχωρήσει από το Ραδιομέγαρο.

Και θα το προσπαθήσει με τους μόνους φίλους που του έχουν απομείνει, εκτός από την ΧΑ και τα διαπλεκόμενα, θα το προσπαθήσει με τα ΜΑΤ.

Αυτούς τους χωρίς πρόσωπο καβαλάρηδες της χώρας.

Ακούστηκε πως στην Τουρκία 1000 αστυνομικοί υπέβαλαν τις παραιτήσεις του μετά τις τελευταίες ταραχές.    

Στην Ελλάδα όμως συνεχίζουν να «προστατεύουν» τον πολίτη καταλαμβάνοντας πάρκα κεραιών, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και δοκιμάζοντας την δύναμή τους σε πλάτες συνταξιούχων.


Δημοσίευση σχολίου

Φίλοι...