Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Σχεδία. Περιοδικό Δρόμου.Στην Ελλάδα του euro, της Ε.Ε. των success story του Σουλτάνου, δεν θα μπορούσε να λείψει και ένα περιοδικό δρόμου.

Ήλθε και αυτό για να επικυρώσει την ευτυχία μας, αλλά και να τονίσει την επιτυχία της κυβέρνησης, αλλά και της Ευρώπης των λαών.

Τις 27 Φεβρουαρίου 2013, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το περιοδικό, που δεν πωλείται στα περίπτερα, αλλά από άνεργους και άστεγους.

Τι είναι η Σχεδία;
Η «σχεδία» είναι ένα ανεξάρτητο περιοδικό που πωλείται στους δρόμους της Αθήνας, παρέχοντας μια ξεχωριστή ευκαιρία σε αστέγους, ανέργους και ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας να εξασφαλίσουν αξιοπρεπώς ένα εισόδημα, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Πωλείται αποκλειστικά από διαπιστευμένους πωλητές σε κεντρικά σημεία της πόλης.Η τιμή πώλησης είναι 3 ευρώ. Από αυτά το 50% (*1,5 ευρώ) πηγαίνει απευθείας στον πωλητή
Αυτό λοιπόν είναι η Σχεδία, με αυτά τα λόγια συστήνεται, αλλά είναι και κάτι άλλο:

Τιμή για όλους αυτούς που έκαναν την ιδέα πράξη, για να βοηθήσουν όσους βρίσκονται στην άκρη του δρόμου.

Όνειδος για την κυβέρνηση και για όλα όσα υπηρετεί.

Και…
Περηφάνια για όλους όσους το αγοράζουμε, γιατί μπορούμε να το κρατήσουμε στην μασχάλη χωρίς κάποιος να σκεφτεί ότι με την αγορά μας στηρίξαμε διαπλεκόμενα.    

Δημοσίευση σχολίου

Φίλοι...