Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Επιστήμη και δικτατορία.



Ή αλλιώς, η επιστήμη στην υπηρεσία του ολοκληρωτισμού.

Από το Έθνος Κυνήγι (Τεύχος 611, 23/01/2013):
Οι ζωόφιλοι καλούν ΣΔΟΕ!Η Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματίων και η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία με επιστολή τους στο ΣΔΟΕ αποκαλύπτουν κύκλωμα φοροδιαφυγής, στις αγοροπωλησίες σκυλιών και κουταβιών από κυνηγούς. Απώτερος στόχος αυτής της επίδειξης φορολογικής πειθαρχίας είναι τα κυνηγόσκυλα και η ερασιτεχνική εκτροφή τους.
Αυτό που οι «φιλοζωικές» οργανώσεις αποκαλούν παράνομο εμπόριο, περιλαμβάνει τον καθένα που διαθέτει προς πώληση κάποια από τα κουταβάκια που γέννησε η σκύλα του και που φυσικά δεν έχει άδεια αναπαραγωγής εκτροφής και εμπορίας, ζώων συντροφιάς.
Σημεία των καιρών, και είναι σίγουρο ότι στόχος δεν είναι το ΦΠΑ. Στόχος είναι ο Έλεγχος.
Τι κάνεις, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις.

Δημιουργούν κρίσεις για να ελέγχουν τις μάζες.

Δεν μπορείς να πουλήσεις κουτάβια αν δεν έχεις άδεια, δεν μπορείς να μαζέψεις και να πουλήσεις βότανα (αυτό είναι δουλειά της Lipton) δεν… δεν...  

Και θα σου απαντήσει κάποιος  που ζει στην πόλη: «Είναι σωστό, έτσι πρέπει να γίνεται, τα πάντα πρέπει να ελέγχονται, υπάρχουν και πολλοί απατεώνες»

Ας δούμε λοιπόν αν έχεις δίκιο.

Το ότι ΕΣΥ αποφάσισες να ζεις σε μια φυλακή από μπετόν, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μεταφέρεις  τον τρόπο ζωής και σκέψης σου σε όσους ζουν εκτός.

Εσύ δέχεσαι να ζεις και να σιτίζεσαι σαν σκλάβος.

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες σαν άνθρωπος;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που στο πιάτο σου δεν υπήρχαν σκουπίδια;

Σκουπίδια φτιαγμένα για μας αρέσουν!

Αλήθεια πότε ήταν που έφαγες ψωμί και όχι αρτοσκεύασμα;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που παραπονέθηκες όχι για την τιμή, αλλά για το ότι η ντομάτα, το καρπούζι, το πεπόνι ήταν τελείως άνοστα;

Έχουν φάει τα παιδιά σου νόστιμη ντομάτα; Μοσχαρίσιο κρέας χωρίς φορμόλη; Μπιφτέκια χωρίς την προσθήκη αλογίσιου κρέατος; Αυγά χωρίς χρωστικές, κοτόπουλο χωρίς ορμόνες;

Κάνε ένα πείραμα: Δήλωσε ότι ο γιός σου π.χ. είναι αλλεργικός στην φορμαλδεΰδη ή σε κάποιο άλλο σκληρό συντηρητικό και κατέβα στην αγορά να αγοράσεις ψάρια ή κρέας. Ειλικρινά θα εκπλαγείς!

Όλα αυτά έχουν πληρώσει ΦΠΑ είναι ελεγμένα και 100% σύννομα.

Αλήθεια υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι οι φόροι που πληρώνει είναι για το καλό της κοινωνίας και όχι για την χειραφέτησή της;

Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι πράσινη ανάπτυξη, οι πράσινοι φόροι, και τα πράσινα άλογα χρησιμοποιούνται για άλλον λόγο εκτός του να ελέγξουν τον τρόπο σκέψης ημών των υπηκόων;

Τόσα δισεκατομμύρια για την πεταλούδα του Αμαζονίου, τόσα δις για να σου αποδείξουν ότι εσύ μολύνεις τον πλανήτη με το κατσαριδάκι  των 1400cc, αλλά ούτε μια λέξη για τα Γενετικώς Τροποποιημένα φυτά που κοντεύουν να πνίξουν τον πλανήτη.      

Δεν είναι λοιπόν τα σκυλιά, δεν είναι τα κουτάβια, δεν είναι ο ΦΠΑ,  είναι ο τρόπος σκέψης που θέλουν να σου περάσουν.

Να μαθαίνεις να υπακούς, να μην φέρνεις αντιρρήσεις, να δέχεσαι ότι, η πληρωμένη πένα της επιστήμης γράφει.

Γιατί, ακόμα και αν σου φανώ παρανοϊκός, κανένας δεν με έχει πείσει ότι τα εμβόλια για την γρίπη που με τόση περηφάνια η κ. Ξενογιανακοπούλου είχε προτείνει, ήταν αθώα.

Μας περνάνε έναν τρόπο ζωής, έναν τρόπο σκέψης που δεν είναι ανθρώπινος. Ίσως θα μπορούσα και να τον χαρακτηρίσω απάνθρωπο.

Αποστειρώνουν την σκέψη μας για να γίνουμε εύκολη λεία στις όποιες επιθυμίες τους
.
Πιστεύουμε ότι έχουμε επιλογές, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Κάποιοι άλλοι αποφασίζουν και εμείς μόνο υπακούμε.

Ξέρουμε, ή μάλλον καταλαβαίνουμε αλλά δεν μιλάμε.

Μας έγινε τρόπος ζωής. Τρόπος ζωής το σκουπίδι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...